Yoga

Postural yoga 10 veckors kurs

Postural yoga är optimal träning för både kropp och sinne, den går in och jobbar på vårt mentala, känslomässiga, själsliga, & fysiska delar. Vi fokuserar på det djupa inre musklerna och posturala övningar som gör att vår kropp hålls rak och fri från smärta.

På dom här 10 veckorna kommer vi gå igenom yogan som består av 4 delar; meditation, andning, posturala övningar och bygg. Ni kommer få kunskap om kroppen och hur allt påverkar vår kropp och hur allt hänger ihop. 

En typisk klass börjar vi med meditation och andning för att bli här och nu och för att se till att vi andas rätt. Sedan går vi över till posturala övningar som ska göra vår kropp rak och så att vi använder rätt muskler innan vi går över till byggdelen. I byggdelen fokuserar vi på att stärka dom inre musklerna så vi hålls raka och smärtfria. Bonus är att vi också blir starkare och rörligare och till sist gör vi en avslappning. 

Denna form av yoga kan alla utöva, vare sig du är nybörjare eller hållit på förut.

Vem är Jennifer Alm?

Jag är utbildad yoga lärare, jobbar även som näringscoach och hjälper andra människor nå sina hälsomål. Jag jobbar på ett holistiskt sätt, ett helhets tänk eftersom det har så stor påverkan på hur vi mår. Jag har själv haft problem med mina baklår i ca 5 års tid och inget verkade fungera tills jag började med Sanayoga. 

Plats: Flygfältet 

Pris: 150€ 

Datum & tid: Börjar tisdagen den 25 Januari klockan 17.15 och håller på 1h framåt.

Sedan fortsätter kursen varje tisdag 17.15 i totalt 10 veckor.

Saker du behöver ta med: Yogamatta och filt/yogakloss

Anmälningen är bindande