Näringsterapi

Behöver du hjälp med din hälsa?

P1030558

En Hållbar Livsstil

Som näringsterapeut jobbar jag med att ha en stabil och hållbar livsstil som gör att vår kropp uppnår balans. Jag jobbar med ett helhetstänk och inte bara näring eftersom livsstilen har en sån stor påverkan på hur vi mår. 

Biokemiskt individuell

Varje människa är biokemiskt individuell och jag ser kroppen/människan som en helhet, ett system sammansatt av flera kroppsfunktioner och organsystem som hela tiden är kopplade till varandra och som påverkas av kost, näringsstatus, vätska, solljus, fysisk aktivitet, stress, andning, gifter, miljö, relationer, våra tankar och till viss del genetik.

 

P1030770
Top view of a rustic wooden table filled with green fruits and vegetables for a perfect detox diet. At the center of the frame is a glass with fresh green smoothie and a large variety of fruits and vegetables are all around it. Soft focus technique used. Low key DSRL studio photo taken with Canon EOS 5D Mk II and Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Självläkande förmåga

Vår kropp är fantastisk och har en stor självläkande förmåga om den bara får rätt förutsättningar, många gånger är det vår livsstil som står i vägen för att vår kropp ska kunna läka.

 

Du mår som din livsstil

Du mår som din livsstil brukar jag säga, upplever du symtom som trötthet, smärta/värk, magproblem, dålig hy, huvudvärk, sömnproblem eller andra symtom? Dessa symtom är kroppens sätt att tala om för dig att något är fel och att något måste ändras i din vardag. För om du inte gör något annorlunda kommer det alltid bli desamma.

Kroppen pratar med dig och ger dig signaler hela tiden varje dag, vecka efter vecka att något måste ändras. Det är bara det att vi inte alltid förstår eller lyssnar på signalerna och till sist blir signalerna bara större och större tills du utvecklat någon värre sjukdom.

WhatsApp Image 2021-10-21 at 12.53.30
_MOD2300

Det finns alltid en orsak

Det finns alltid en orsak till varför kroppen reagerar som den gör, det gäller att ta reda på roten till dina besvär och behandla orsaken istället för att bara undertrycka symptomen 

Så ta kontroll på din hälsa och lär dig mera hur just din kropp påverkas av kost och näringsbrister.

Tillit och tålamod

Att göra livsstilförändringar är mycket svårt på egen hand och det kräver tålamod, engagemang och målmedvetenhet,

Mitt mål är att hjälpa dig nå dina hälsomål, förebygga ohälsa och öka din livskvalité. Det är bara DU som kan hjälpa dig själv, men jag kommer vara vid din sida hela vägen och heja på dig, din personliga cheerleader kan man kalla det 🙂

Nu är det upp till dig om du vill må bättre, våga kliva utanför din komfortzon. Det är där du växer som människa och det är där du blir den bästa versionen av dig själv.

WhatsApp Image 2021-10-21 at 12.54.35

Näringsterapi intresseanmälan